Lägg upp en artikel

Välj en kategori

Välj huvudkategori där din annons kommer att visas i:

 • Bostad/fastighet
 • Fordon
 • Fordonsdelar
 • Elektronik
 • Evenemang
 • Musik
 • Jobb
 • Utbildning
 • Tjänster
 • Dejting
 • Efterlysningar
 • fler kategorier

Din annonsDitt pris

kr.

Kontakt & artikelns plats
Kartläggnings Fält

Fältet nedan kommer att användas för att skapa en karta som visar din annons. Detta fält är helt frivillig och är avsedd att hjälpa potentiella köpare hitta objektets position lättare.

Bild & Filöverföring Instruktioner

Använd denna sektion för att ladda upp bild (er) som ska visas i din annons. Ladda upp en bild i taget, genom att välja fil att ladda upp, ange filen titel (om en önskas) och klicka på uppladdningsknappen .

Obs: Bilden i första spåret blir bilden visas som en miniatyrbild för besökare när du surfar.

Tips: Du kan ändra ordningen på bilderna genom att klicka och dra i namnlisten för den bilden platsen. Du kan också växla ut som bilden kommer att användas för ledningen foto på detta sätt, att ändra som används för miniatyr medan användarna surfa på webbplatsen.

Använder sig av 0 av 20 Bilder
kr.10 per bild (5 GRATIS!)

Välj filer

Youtube Video Ladda upp Instruktioner

Använd denna sektion för att lägga till YouTube-videor till din annons. Ange Youtube URL för varje video som du vill lägga till, klicka på Lägg till den här videon. När videon har verifierats av systemet bör videon visas i den luckan och videons ID visas i inmatningsfältet. Kontrollera att videon visas är den du avsåg att använda innan du fortsätter.

Du hittar Youtube video URL genom att klicka på knappen Dela på video sida (nedanför videoklippet) och kopiera / klistra in webbadressen för att dela. Youtube video ser ut ungefär som i exemplet nedan. Du kan använda den fullständiga webbadressen eller bara ID-delen video av webbadressen (den del i fetstil nedan).

Exempel: https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ

Tips: Du kan ändra ordningen på Youtube videos redan ingångna genom att klicka och dra i namnlisten för den video slot. Dessutom, om du har angett fel video, helt enkelt byta ut video ID med rätt webbadress och klicka på Tillämpa ändringar för att stänga av videon ut. För att ta bort en video, klicka på den röda X för den video slot.

Obs: Videoförhandsvisningar som visas i detta avsnitt är halv storlek eftersom de endast fungerar som en förhandsvisning. De inbäddade videoklipp som visas på annonsinformations sidan kommer att använda vanliga dimensioner; de kommer att vara dubbelt så stor som de förhandsvisningar nedan och kommer att visas i samma ordning som visas nedan.

Lägg till video
Video Spår: 1
Youtube Video-ID eller webbadress

Tömma
Video Spår: 2
Youtube Video-ID eller webbadress


Annons Extra Detaljer och information

Nedan finns diverse inställningar och information, tillsammans med annons extra du kan aktivera som kommer att lägga extra värde till din annons.

kr.0
Kostnad för Annonsen

Twitter Widget Code

kr.0
kr.0
kr.0